PhotoAndre Fotografie

Laten we er een onvergetelijk dag van maken

Sfeer fotografie

Vaak gaat je bruiloft receptie, vrijgezellenfeest of -jarig huwelijksfeest als een film aan je voorbij, achteraf denk je hoe was het ook alweer. Door je gasten op zo’n natuurlijke ongedwongen manier vast te leggen beleef je de sfeer van je feest opnieuw. In overleg met u als opdrachtgever maken we een plan van aanpak. Afhankelijk van het aantal uren zullen er foto’s gemaakt worden van o.a. het toost moment, aansnijden bruidstaart, felicitaties, sfeer foto’s, ongedwongen momenten tijdens receptie en eventueel geposeerde foto’s van de aanwezige gasten.

Culinair fotografie

Food (culinaire) fotografie is een vorm van fotografie die gerechten vastlegt, zodat deze zelfs digitaal onweerstaanbaar zijn. Door het gebruik van de juiste belichting creëren we een sfeer die de emotie vastlegt wat het eten je kan laten voelen. De foto’s worden veelal gemaakt met natuurlijk licht afhankelijk van de omstandigheden op de locatie. Naast het gebruik van natuurlijk licht maken we ook gebruik van continu licht d.m.v. led panelen hiermee kunnen we natuurlijk licht tot 5600k (kelvin) nabootsen. Door de mobiele studio kunnen we op vrijwel elke locatie food (culinaire) fotografie uitvoeren. Voor wie is food fotografie bedoeld wij richten ons op horeca ondernemers/koks in de food & beverage sector zoals o.a. hotels, restaurant, foodtrucks, b&b enz.. De gemaakte foto’s kunt u gebruiken voor een nieuwe menukaart, website en sociale media. Foto’s worden geleverd in hoge resolutie en in een formaat wat u wenst. 

Evenementen

Evenementen worden om verschillende redenen georganiseerd. Of het nu gaat om een dorps- buurtfeest, sportevenement of modeshow . Met mijn foto’s vertel ik het verhaal en leg ik de emoties van de dag vast. Met mijn foto’s zorg ik er voor dat het evenement niet vergeten wordt.

festivals

Een festival is meer dan alleen muziek en podia: het belangrijkste op een festival is de sfeer! Juist deze sfeer leg ik vast op mijn foto’s. Mijn foto’s laten niet alleen de podia en de artiesten zien, maar ook hoe bezoekers hebben genoten van jouw festival.

Impressie

Tarieven sfeerfotografie

error: Content is protected !!