Je bekijkt nu Website marced.nl

Website marced.nl

Van Marc Hooson kreeg ik de mogelijkheid om mijn kennis te gebruiken voor een nieuw te maken website onder de naam marced.nl

In regelmatig overleg met Marc is er een strakke frisse website ontwikkeld een website die past bij zijn bedrijf.

MARCED.NL IS UW LEVERANCIER

Voor alles op het gebied van Printmedia, Bewegwijzeringsproducten en apparatuur voor Signmakers en de Reclame productiebedrijven in Nederland. Daarnaast bieden wij advies op maat voor de vele mogelijkheden en toepassingen die bestaan in de wereld van visuele communicatie. Gaat het om de aankleding van een pand, inrichten van een winkel of de juiste uitstraling voor een evenement, er is voor elke toepassing genoeg producten om de beste resultaat te bereiken. Samen met onze partners leveren wij kwaliteit en service met een glimlach!

André Miedema

Ik ben fotograaf en webdesigner. ik gebruik graag de beste tools en uitrusting om de beste mogelijke projecten te maken. Sinds het leer proces leer ik wat de beste tools zijn. Anderen wil ik helpen en leren hoe ze de kwaliteit van hun eindresultaten kunnen verhogen.