Je bekijkt nu Hoe post je op instagram via je pc

Hoe post je op instagram via je pc

In een paar stappen een post plaatsen op instagram via je pc.

Waarschijnlijk heb je prachtige foto’s op pc staan die je graag op instagram wilt posten. Als je via je pc inlogt op je instagram account heb je geen opties om foto’s/berichten te plaatsen.

Hieronder leg ik uit in 6 eenvoudige stappen hoe je in een handomdraai foto’s kunt plaatsen op instagram via pc.

Start je google browser

 

google browser

Log in op instagram (www.instagram.com) in mijn geval is het Photoandre

Ingelogd op je instagram account druk dan op de F12 toets op je toetsenbord. Nu opent een scherm met allerlei codes. Bovenaan het zie je een aantal kreten zoals “Elements, Console, Sourse enz.. Links van Elements zie je een kleine afbeelding (mobiel en tablet schermpje). Klik nu met de linker muisknop op afbeelding.

instagram f12 toets

Nadat je op (mobiel en tablet) afbeelding hebt drukt met je linker muisknop veranderd je instagram scherm in een mobielscherm zoals op je telefoon. Druk nu op de F12 om het scherm met codes te sluiten

instagram scherm nu mobielscherm

Nu heb je een vergelijkbaar instagram scherm zoals op je telefoon. Alleen als je naar beneden scrolt missen de post buttons nog zoals op je telefoon.

instgram telefoonscherm

Druk nu op de F5 toets op je toetsenbord om het scherm te verversen. Na het verversen zie je onderaan je instagram scherm je symbolen verschijnen. Nu kun je foto’s plaatsen via je pc op instagram.

Succes met posten van instagram berichten 

André Miedema

Ik ben fotograaf en webdesigner. ik gebruik graag de beste tools en uitrusting om de beste mogelijke projecten te maken. Sinds het leer proces leer ik wat de beste tools zijn. Anderen wil ik helpen en leren hoe ze de kwaliteit van hun eindresultaten kunnen verhogen.