Je bekijkt nu Masterclass BBQ Het Landschap Boelenslaan

Masterclass BBQ Het Landschap Boelenslaan

Door Gerben Land en Otte Boersma

Op zaterdagmiddag werden de gasten ontvangen voor de jaarlijkse masterclass bbq en kregen een verkoelend welkomstdrankje, magaZiNe en checklist. Voordat de masterclass begon werd er volgens de covid 19 regels het registratie formulier (checklist) ingevuld. Tevens was de masterclass zo ingedeeld dat men op veilige afstand van elkaar plaats kon nemen.

 

Otte Boersma (slager) uit Oostermeer gaf tijdens de masterclass tekst en uitleg over het uitbenen van een varken.

Gerben Land van Het Landschap gaf aan hoe je heerlijke gerechten kan maken op de bbq.

De gasten hebben tijdens de warme middag en zwoele avond genoten van een leerzame masterclass en heerlijk gegeten van de gerechten die ze kregen voorgeschoteld door Gerben en Otte. Iedereen ging met een tevreden gevoel en gevulde maag naar huis.

Gezien de reacties is de masterclass BBQ zeker voor herhaling vatbaar.

Als fotograaf wil ik Gerben en Otte bedanken voor de uitnodiging en de kans die ze mij hebben gegeven om tijdens hun masterclass BBQ foto’s te mogen maken.

IMG_0178-min
Klik op afbeelding voor website Het Landschap
Klik op afbeelding voor website slager Otte Boersma

Meer foto's bekijk de gallerij hieronder

Masterclass BBQ Het Landschap Boelenslaan
« van 4 »

André Miedema

Ik ben fotograaf en webdesigner. ik gebruik graag de beste tools en uitrusting om de beste mogelijke projecten te maken. Sinds het leer proces leer ik wat de beste tools zijn. Anderen wil ik helpen en leren hoe ze de kwaliteit van hun eindresultaten kunnen verhogen.